Bilder fra Løreskog sangfestival 31. mai -08 i nydelig vær! Vi deltok både på utescenen med "Johnny boy" og "The bog down in the walley"på Skårer gård, "Kveldssalme" og "Hallelujah"  i kirken og "Save the bones for Henry Jones", "Hallelujah" og "Kärleksvals"  i kulturhuset.
Takk til Henny som har tatt de fine bildene ;-)

 
   
Pause i trappa under workshop øvelsen med barbershopgruppa aBSOLUT. Kjempegøy!! Prosjektkoret opptrådte på utescenen med de hadde øvd inn  Barbershopgruppa  aBSOLUT fra Sverige var råflinke! De hadde opptredner både på utescenen, i kulturhuset ....og utover kvelden under festen ;-)  De er Europamestere i barbershop, og i slutten av juni deltar de i verdensmesterskapet i barbershop i Nashville. Her er link til nettsiden: www.absolutquartet.se 
   
Dirigenten vår Ketil deltok med 3 kor denne dagen. I tillegg til oss var det Den norske Studentersangforening og Høybråten damekor (bilde fra utescenen)
Begge korene er kjempeflinke; Mannskoret ble verdensmestre i Kina -07. Damekoret skal delta i "Syng for oss" konkurransen i Bergen 14. juni -08.